WP Intro - gratis WordPress kurs

Gratis WordPress kurs!

WP Intro – gratis kurs i hvordan du kan komme i gang med WordPress for å sette opp egen nettside. Kurset er helt gratis – ingen forpliktelser!

Få tilgang til WP Intro nå!

Dette vil du lære i WP Intro kurset!

8 leksjoner som raskt gir deg et overblikk over WordPress!

Hva er WordPress?

Hva er egentlig WordPress? WordPress.com eller wordpress.org? Hva er forskjellen? Her er det mye forvirring ute og går, men her for du forklaringen på hva som er forskjellen og hva du bør velge!

Domener og webhotell

Du må ha begge deler om du skal ha en webside du selv har full kontroll over. Det er ikke likegyldig hvor du kjøper webhotell. Her får du våre beste tips for hva du må ha for å komme igang med egen webside.

Kontrollpanelet

Nå er du klar for å logge inn på den nye websiden din. Vi ser over hva som finnes på kontroll-panelet. Forskjellen på «Innlegg» og «Sider», mediagalleriet, hvordan du setter opp menyer og innstillinger generelt.

Legge til flere funksjoner

Utvidelser finnes det også store mengder av. Det finnes mer enn 60 000 gratis utvidelser å velge mellom, i tillegg til alle som kan kjøpes. Her viser vi deg hvordan noen av dem fungerer.

forberedelse

Før du går igang med å skrive tekster og bygger siden, før du kontakter fotograf: stopp opp, med penn og papir. Denne fasen er VIKTIG for å gå i riktig retning basert på hva du vil og hva du da trenger for å komme dit.

Installere WordPress

De aller fleste leverandører har i dag en slags 1-click løsning for å installere WordPress. I denne videoen viser jeg hvordan du kjøper/flytter et domene, oppretter webhotell og installerer WordPress hos ProIsp.

Hvordan skal siden se ut?

Et «tema» er det som definerer utseendet på WordPress siden din. Her går vi gjennom hvordan man laster opp og tar i bruk temaer. Og du får også noen tips og anbefalinger om hva du bør velge.

Publisere tekst og bilder

Vi går gjennom hvordan du publiserer ditt første innlegg. Vi ser også litt på hva du bør gjøre for å oppnå god ranking. Ofte er det bare enkle justeringer som skal til for å komme høyere opp i Google søk.

Få tilgang til WP Intro nå!

Hva deltagere sier om kurset!

Unni Nordhammer

Dette kurset er unikt og kan anbefales!


…fordi det inneholder alt du trenger for å lage egen hjemmeside. I mange år har jeg hatt hjemmesider hvor jeg har betalt mye for å få de lagd og ikke minst store årlige kostnader. Å være med på byggeprossessen er lærerikt og nå kan jeg selv gjøre endringer når det trengs.

Ellen M. Clementz

Ellen M. Clementz

oversiktlig og interessant, med gode forklaringer


Jeg har tatt gratiskurset WP Intro og er veldig fornøyd med presentasjonsformen. Dette var oversiktlig og interessant, med gode forklaringer tilpasset brukere på flere nivåer – både i videoene og på websidene. Kurset har stor nytteverdi for meg, både i jobbsammenheng og på hobbybasis og jeg ser frem til å fortsette med Basiskurset 🙂