WordPress kurs – Du KAN lage en proff nettside!

Vil du ha beskjed når vi åpner for nye deltagere?

På DIN egen nettside er det DU som bestemmer!

De fleste som får andre til å sette opp en nettside for seg ønsker å kunne publisere innhold selv.  Våre kunder var ikke noe unntak. Vi hadde 1:1 opplæring med kunder. De tok notater og hadde store ambisjoner. Nå skulle det blogges og lages nettkurs. Men så kommer man tilbake på kontoret og skal gjøre det selv…

«Hvordan var det nå man gjorde det igjen?» 

Det stoppet ofte fullstendig opp når man skulle gjøre ting på egen hånd. 

Helt til kundene fikk tilgang på vidoer de kunne følge når de satt alene foran skjermen. DA løsnet det. De fikk en egen lærer som kunne skrus av og på, settes på pause, og kjøres i reprise! Nå kan DU få den samme muligheten!

På din egen nettside er det ikke Mark Zuckerberg som bestemmer hva som skal vises på forsiden. Her er det du som er sjef!

WP Basis er lagt opp både som et kurs, og et oppslagsverk som du kan komme tilbake til igjen og igjen.

Og så lenge du velger WordPress installert på eget domene og webhotell, så er det KUN du som bestemmer hva som skal publiseres på nettsiden din. 

Det du poster i «stories» eller i «feeden» din på Facebook og Instagram, blir fort glemt. Det er ferskvare, og du må være «på» hele tiden for å være synlig. Og det er ikke noe feil med det, men det du poster i dag er ofte glemt i morgen.

Det er fullt mulig å gjøre WordPress veldig komplisert. Men de som sier det er komplisert har ofte ikke satt seg inn i hvordan WordPress faktisk fungerer, og hvilke muligheter som finnes.

Hør her: Det kan gjøres enkelt også!

Uten at det begrenser mulighetene for utbygging senere. OG det kan fortsatt se profft ut!

Hvis du søker på nett for å finne svar på spørsmål, så finner du mengder av innhold du kan gå gjennom. På YouTube vil du finne tusenvis av videoer om WordPress. Det er fullt mulig å gå seg helt bort!

  • Hvem skal du høre på?
  • Alle har jo forskjellige meninger?
  • Og hva om du ikke vet hva du skal spørre om engang?

Jeg har også en del meninger 😉 Jeg har jobbet med WordPress i mange år og vært borti både gode og dårlige løsninger. Jeg har blitt hacket og jeg har kræsjet nettsider. Men jeg har også lært hva som skal til for å unngå trøbbel. Og den kunnskapen deler jeg gjerne med deg. 

I WP Basis går vi gjennom det du trenger å vite. Steg for steg, og du kan jobbe i ditt eget tempo.

Jeg er overrasket over hvor bra dette kurset fungerer. Innholdet har vært interessant og relevant fra første gratis leksjon. Og måten det presenteres på fenger og gjør at jeg nyter å lære både det tekniske (som egentlig skremmer meg) og de inholdsmessige tipsene. Takk.

Linda H. Haugland

«Jeg har hørt at man må ta ansvar for alt selv hvis man skal bruke WordPress. Jeg kan jo ingenting om backup og sikkerhet! 

Tenk om nettsiden kræsjer og jeg ikke får den opp igjen?»

Har du oppdatert en utvidelse og opplevd at hele nettsiden plutselig går ned? Eller byttet til nytt designtema, bare for å teste om det var finere enn det du hadde fra før av?
Også ombestemmer du deg og går tilbake til det du hadde fra før, for så å oppdage at alt har flyttet på seg?

Nettsiden ser ut som et kaos!! Du begynner å kaldsvette og aner ikke hvordan du skal få ryddet opp?

I WP Basis viser vi deg hvordan du setter opp en backupløsning som er veldig enkel å ta i bruk. Og også veldig enkel å bruke når du må legge tilbake en sikkerhetskopi. Da kan du ta backup ved å klikke på en knapp FØR du bytter tema eller  gjør andre krumspring. Og da kan du lett legge den tilbake igjen også, hvis det ikke ble helt som du hadde tenkt. Du slipper panikkfølelse og kan jobbe med hvilepuls!

(Og vet du hva? Vi kan faktisk ta hele ansvaret for backup og oppdatering av nettsiden din, hvis du ønsker det. Betingelsen er at du har satt opp nettsiden din iht det du lærer i kurset. Mer om det helt nederst på denne siden!)

Tove Merete valgte et VIP medlemskap i den perioden hun jobbet aktivt med ny nettside.
Det kan du også gjøre, da kan du få mye praktisk hjelp i byggefasen.

Nettsiden til Øyrekka Turistinformasjon

Tove Merete Vedal www.oyrekka.no 

«Øyrekka Turistinformasjon etablerte sin første webside i 2016, og tiden var overmoden for en moderne og langt mer mobilvennlig løsning. Heldigvis fant vi WP Skolen! Som en frivillig organisasjon med begrensede ressurser til rådighet, måtte vi tenke «smarte løsninger», uten at det gikk på bekostning av kvalitet.

Målet var å lage en side som kunne måle seg med tilsvarende reislivsssider. Den skulle være profesjonell og innbydende – vi skulle friste og overbevise turister og bedrifter til å legge sin ferie og sine bedriftssamlinger ut hit i skjærgården. Det har vi klart!

Med Kristins hjelp og støtte fikk vi produsert en side som ga oss nøyaktig den tyngde og troverdighet vi trenger – noe som igjen har åpnet opp muligheter for at vi som en frivillig organisasjon kan utvikle oss, ta steget videre og etablere en næringsvirksomhet. Evig takknemlig!»

WordPress kurset WP Basis er for deg som ønsker å lage en profesjonell og sikker webside selv. Og for deg som allerede har en WordPress side, men ikke vet hvordan den skal brukes. Og du trenger hverken å ha teknisk kunnskap eller erfaring fra før! Nedenfor ser du oversikt over kursinnholdet i WP Basis.

GARANTI – PENGENE TILBAKE!

Dersom du ikke er 100% fornøyd med WP Basis tilbyr vi deg å få pengene tilbake. Men da må du gi oss beskjed på e-post i løpet av 7 dager etter at du fikk tilgang til WP Basis.

Marit kom til oss med tre nettsider, en med nettkurs, en med nettbutikk og en til alt annet. Veldig mye å holde styr på og vedlikeholde, nå er alt samlet på en nettside!

Marit Næss Jørgensen – www.hagedesign.no

«Etter et par mindre vellykkede prosjekter med utenlandske web-utviklere, ble jeg anbefalt WP Skolen av en venn. Jeg tok kontakt i form av en laaang mail med alle mine tanker, planer og idéer.

Kort tid etter, fikk jeg hyggelig og saklig tilbakemelding der alle mine spørsmål ble grundig besvart og det føltes som om jeg hadde kjent teamet i WP Skolen i lang tid. Det å kjenne på et godt samarbeid allerede fra starten av er motiverende og trygt. 

Hvis jeg skal oppsummere WP Skolen med et par stikkord, må det bli: kvalitet, høyt faglig nivå presentert på en folkelig måte, tålmodighet, inspirerende, god service, genuin interesse for ditt prosjekt, engasjement og at du som kunde får det lille, uventede, ekstra!«

Om WP Skolen

Kristin Skjæringrud


Etter å ha jobbet med webdesign og WordPress for kunder i flere år, erfarte jeg at noe manglet når siden var ferdig? Hvem skulle oppdatere siden? Hvordan skulle kunden tilegne seg nok kunnskap til å oppdatere og videreutvikle siden? De aller fleste jeg jobbet med hadde et ønske om å gjøre dette selv.

Jeg oppdaget fort at alle hadde de samme spørsmålene; «hvordan gjør jeg…?». Det var dette som ga ideen til WP skolen.

WP Basis er et WordPress kurs, utviklet som et svar på et stort behov i markedet: Det er BÅDE et kurs OG et oppslagsverk i WordPress.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Er alt inkludert i kurset, eller må jeg kjøpe noe mer?

Du må kjøpe et domene og et webhotell med 1 database for å sette opp en WordPress side. Utover det, så kan du klare deg med gratis temaer og utvidelser.

Men om du bygger en webside for bedriften din, så anbefaler jeg at du kjøper et såkalt «Premium» tema(et som koster penger, enkelt forklart). Rett og slett fordi det gir deg rett til support fra leverandøren du velger. En som utvikler et gratis tema har ingen forpliktelser til å gi support eller videreutvikle temaet(bortsett fra rent moralsk, men ikke alltid det går hånd i hånd).

Velg et tema fra en leverandør som har vært i bransjen en stund. Som f.eks Astra(Pro) eller et Genesis basert theme.

Hvor lenge har jeg tilgang til Facebookgruppa?

Der har du tilgang til du selv melder deg ut.

Har du et telefonnummer jeg kan ringe når jeg står fast?

Nei, jeg tilbyr ikke normalt ikke telefonsupport. Personlig support gis via e-post og video til VIP medlemmer. Dersom du ser behovet for personlig support, kan du oppgradere til VIP medlemskap.

Telefonen er et elendig verktøy når det gjelder support på websider. Et skjermbilde forteller meg ofte mer enn en halvtimes forklaring over telefon.

Lærer jeg hvordan jeg setter opp nettkurs og medlemsportal?

Både ja og nei. Når du skal sette opp nettkurs eller medlemsportal i WordPress, så må du først forstå hvordan WordPress fungerer. Hvordan du publiserer innlegg og organiserer dem i kategoriere og stikkord, hvordan du publiserer sider, hvordan du setter opp menyer osv osv.

Det fungerer nemlig på akkurat samme måte når du skal publisere innhold for medlemmer eller kursdeltagere, men det er selvfølgelig én stor forskjell: At innhold for medlemmer er beskyttet bak en «betalingsmur» og at det involverer betaling.

Vi har et eget kurs hvor vi går gjennom det å sette opp medlemsportal, nettkurs, faktura til kunder som tilfredstiller bokføringsforskriften osv. Det heter WP Bedrift, og du kan oppgradere til WP Bedrift når du har kjøpt WP Basis.

Hva om jeg ikke er fornøyd?

I følge angrerettloven §22, så gjelder ikke angrerett på digitale produkter som leveres i sin helhet ved kjøp. Men vi ønsker kun fornøyde kunder, så vi gir uansett 7 dagers angrefrist. Alt du trenger å gjøre er å gi oss beskjed innen 7 dager fra du kjøpte kurset.

Kan jeg dele opp betalingen?

Vi tilbyr dessverre ingen avbetalingsordning, men du står fritt til å betale med kredittkort og på den måten dele opp beløpet så mye du ønsker.

Hva om jeg finner ut at jeg bør sette bort jobben allikevel?

Selv om du velger det, så vil det aldri være bortkastet å vite hvordan du gjør oppdateringer på websiden selv. Prisen på dette kurset tilsvarer betaling for ca 4-5 timers jobb til en webdesigner.

Selv om du kun gjør små endringer på siden din selv, som å bytte ut et bilde, endre en tekst eller en pris, så vil du uansett ha spart inn kostnaden i løpet av kort tid.

Og siden vi jobber med WordPress, så vil du alltid finne noen som kan fullføre jobben du har begynt på. Nesten alle som jobber med webløsninger kjenner WordPress og vil kunne hjelpe deg videre.

Hva om jeg ikke klarer det her på egenhånd?

De fleste klarer fint å sette opp en god nettside ved hjelp av kurset og support via facebookgruppa. Men vi har et tilbud til deg som trenger tettere oppfølging og support også. Alle som kjøper kurset kan bli VIP medlemmer. Dvs at du betaler en fast sum pr mnd for å få den hjelpen akkurat du har behov for. Det betyr ikke at vi gjør jobben for deg, men vi kan sparre med deg når det gjelder valg av utvidelser, eller vise deg hvordan du løser ulike utfordringer med nettsiden din.

Ingen nettsider er 100% like, og det er en av de store fordelene med WordPress. Du kan i prinsipp få akkurat det designet du vil, og de løsningene du vil. Men det er helt umulig å dekke alle behov i ett enkelt kurs.

Som VIP medlem får du 1:1 support på e-post, i tillegg til flere kurs + medlemsbloggen. Du kan oppgradere når du er logget inn på WP Skolen. Eller du kan sende en mail til kristin@wpskolen.no før du kjøper, så kan vi sammen finne ut om dette er et tilbud som passer for deg eller ikke.